naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ouderenweek - vanaf maandag 18 november

In het kader van de Ouderenweek kan je genieten van een mooi showprogramma, zowel in Tielt als in de deelgemeenten. Daarnaast is er ook een vormingsactiviteit voor senioren. Alle activiteiten zijn gratis.

SHOWPROGRAMMA KANEGEM – AARSELE – SCHUIFERSKAPELLE

Eddy Smets & Letty Lanka

Eddy Smets is een rasentertainer in hart en nieren, hij weet door zijn jaren lange ervaring prima hoe zijn publiek te bespelen. De ideale combinatie tussen geslaagde humor en herkenbare meezingers.

DATA EN LOCATIES

Maandag 18 november om 14u00: Parochiaal Centrum Kanegem, Sint-Bavostraat 4, Kanegem

Dinsdag 19 november om 14u00: OC Aarsele, Schoolstraat 1, Aarsele

Woensdag 27 november om 14u00: Club 77, Henri D’Hontstraat 42, Schuiferskapelle

PRIJS

Gratis

RESERVEREN

Verplicht via de plaatselijke ouderverenigingen

 

SHOWPROGRAMMA TIELT

Margriet Hermans

Op muzikaal vlak scoorde Margriet Hermans aardig wat hits in de loop der jaren: ‘Een vriend’, ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk’, ‘Onderwijsblues’ …  In 1989 kreeg ze ook haar eigen talkshow. Haar keurmerk - een brede maatschappelijke interesse, een luide bulderlach en een onmiskenbaar gevoel voor humor - is uniek en megapopulair.

Johan Veugelers

Johan Veugelers zette al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop met zijn aanstekelijke repertoire van herkenbare meezingers waarin zijn accordeon een hoofdrol opeist. Na hits als ‘Aan alle mooie meiden’, ‘Vlaamse Nachten’, ‘Ik was nooit een Casanova’en ‘Hey jij’ durft hij met zijn nieuwe single ‘Hou me vast’ nu ook de gevoelige snaar te raken.

Showballet Showcase

Het showballet van o.a. The Stage, Het Witte Paard, Showkriebels Clown Rocky. Deze show combineert nummers zoals ‘Grand Opening’, ‘Touch of Lido’, of nog ‘Final Panache’ met prachtige pluimenpanaches, met een mooie wals om bij weg te dromen, een duivels ritme tijdens ‘Ay Caramba’, een vrolijke ‘Charleston’ of ‘Casino’ waar lustig wordt gedanst, alsook de onvermoeibare dansers in een originele ‘French CanCan’.

DATUM

Donderdag 21 november

TIJDSTIP

Om 14u00

PRIJS

Gratis

LOCATIE

Europahal, Generaal Maczekplein 5, Tielt

RESERVEREN

Verplicht via Gildhof Cultuurcentrum Tielt: reservatiedienst.gildhof@tielt.be - T 051 42 82 20 

VORMINGSACTIVITEIT

Infosessie zorgvolmacht

Naar aanleiding van de Ouderenweek organiseert de Tieltse Ouderenadviesraad een infosessie rond de zorgvolmacht. Steeds meer burgers grijpen immers de kans om één of meerdere personen aan te duiden om hun goederen te beheren voor het geval ze dat zelf niet meer kunnen door ziekte, dementie, een ongeval of een handicap. Notaris Stijn Verhamme geeft meer uitleg bij dit type volmacht.

DATUM

Vrijdag 22 november

TIJDSTIP

Om 14u00

PRIJS

Gratis

LOCATIE

Dienstencentrum ’t Vijverhof, Kortrijkstraat 68, Tielt

INSCHRIJVEN

Via Gildhof Cultuurcentrum Tielt (reservatiedienst.gildhof@tielt.be - T 051 42 82 20), graag vóór 18 november

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 12 november 2019