naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantieopvang kerstvakantie

Bezorg je kind een megafijne kerstvakantie dankzij het opvangaanbod van de dienst Jeugd en kinderopvang Tanneke. Online inschrijven kan vanaf zaterdag 30 november.

De dienst Jeugd organiseert in de Europahal speelpleinwerking Poco Loco voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Er zijn twee leeftijdsgroepen: Mini (t.e.m. 3de kleuter) en Maxi (1ste t.e.m. 6de leerjaar).

Kinderopvang Tanneke biedt opvang aan kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. In Tielt wordt gespeeld met het thema 'Licht en donker', in Aarsele en Kanegem staat het thema 'Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock!' centraal.

Op https://tielt.kwandoo.com vind je het volledige aanbod met meer details. Ook inschrijven voor de activiteiten gebeurt via deze link.

HOE INSCHRIJVEN?

Wie zich wenst in te schrijven, moet zich eerst registreren.

*Voor Kinderopvang Tanneke geldt een aparte procedure. Bij het registreren dien je de vragenlijsten ‘Algemeen’ en ‘Kinderopvang’ in te vullen en ermee langs te gaan in één van de locaties van Tanneke om de nodige administratie in orde te brengen vooraleer je je kan inschrijven.

HOE REGISTREREN?

Stap 1: Ga naar https://tielt.kwandoo.com.
Stap 2: Registreren kan met en zonder eID. Indien je registreert zonder eID, vul je de gegevens manueel in: naam, rijksregisternummer ... 
Stap 3: Een activatiemail wordt gestuurd naar het opgegeven e-mailadres (check je spam).
Stap 4: Klik op de link in de activatiemail om de registratie te vervolledigen.
Stap 5: Voeg gezinsleden toe.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 30 november 2019