naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tielt ontvangt #sportersbelevenmeer-award

Tielt behaalde eind 2019 opnieuw een #sportersbelevenmeer-award.

De gemeenten en steden die erin slagen om vijf van de zeven uitdagingen tot een goed einde te brengen, mogen zich een jaar lang #sportersbelevenmeer-gemeente of stad noemen. Tielt behaalde de award ook al eind 2018, en mocht midden december 2019 voor de tweede keer de award in ontvangst nemen.

De huldiging vond plaats op 17 december. Tielt behaalde de award door 6 van de 7 criteria te volbrengen. Daarnaast behaalden we ook een bijzondere prijs: binnen het criterium ‘gezinssport’ wonnen we met onze gezinssportdag die in september plaats vond. Hiermee scoorden we als beste van West-Vlaanderen: een mooie erkenning voor dit nieuwe initiatief in onze stad.¬†

De stad Tielt ontving hiervoor een cheque ontvangen van 750,00 euro, die besteed zal worden aan de aankoop van sportmateriaal.

Toon dat sporters in Tielt méér beleven en blijf je sportbelevingsfoto's op sociale media delen via de hashtags #sportersbelevenmeer #tielt.

We wensen je in 2020 alvast veel sportplezier toe!

Foto's van de huldiging vind je hier, foto's van de gezinssportdag hier, en meer info over #sportersbelevenmeer bekom je via deze link.

De volgende editie van de gezinssportdag vindt plaats op zondag 6 september 2020.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 03 januari 2020