naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jongerenfestival Plankgas - Vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari

Theater Malpertuis, Cultuurcentrum Gildhof en de Stedelijke Academie voor Muziek & Woord slaan opnieuw de handen in elkaar voor een nieuwe editie van het jongerenfestival Plankgas, een weekend boordevol theater voor en door jongeren in Theater Malpertuis.


Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari tonen we twee voorstellingen en meer bij Theater Malpertuis. Op vrijdag kan je komen kijken naar de voorstelling ‘MIJN VOLK’ van Bjarne Devolder (SKaGeN). Op zaterdag is er de voorstelling ‘Zero for Conduct’ van fABULEUS en Kloppend Hert. Daarnaast bezetten ook de oudste leerlingen van de Tieltse Woord-afdeling het podium voor een toonmoment nadat ze een workshoptraject aflegden onder begeleiding van co-regisseur Astrid Ogiers rond de voorstelling ‘Zero for Conduct’.

Ook tijdens deze editie valt er naast de voorstellingen nog van alles te beleven. Zo is er op vrijdag na de voorstelling een concert van Juniper in de foyer; de band van Flo Delameilleure brengt intieme luisterliedjes waar je warm van wordt, zwevend tussen Joni Mitchell en Joan Baez. Op zaterdag kan je tussen het toonmoment en de voorstelling genieten van een heerlijke pasta en deelnemen aan een workshop zeefdrukken.

OVERZICHT PROGRAMMA


Vrijdag 31 januari

20u30 MIJN VOLK – Bjarne Devolder / SKaGeN | €14 / €12 (65+, abo) / €7 (-26)
21u45 Concert ‘Juniper’ | Gratis

Zaterdag 1 februari

16u00 Toonmoment SAMW Tielt | Gratis
18u30-20u30 Pastabar & workshop zeefdrukken | €2 per portie pasta - zeefdrukken gratis
20u30 ZERO FOR CONDUCT - fABULEUS / Kloppend Hert | €14 / €12 (65+, abo) / €7 (-26)

LOCATIE

Theater Malpertuis, Stationstraat 25

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 13 januari 2020