naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantieopvang krokusvakantie

Online inschrijven voor het vakantieaanbod tijdens de krokusvakantie kan vanaf zaterdag 1 februari om 10u00.

De dienst Jeugd organiseert in De Kommel speelpleinwerking Poco Loco voor kinderen tussen 3 en 12 jaar. Er zijn twee leeftijdsgroepen: Mini (t.e.m. 3de kleuter) en Maxi (1ste t.e.m. 6de leerjaar).

Kinderopvang Tanneke biedt opvang aan kinderen tussen 2,5 en 12 jaar. Het wordt een week vol plezier voor klein en groot!

Ook voor wie liever de sportieve toer opgaat, is er een aanbod: een sportieve carnavalstweedaagse voor kinderen die naar de lagere school gaan (twee leeftijdsgroepen) en twee leuke tieneractiviteiten: indoor skiën en snowboarden en een indoorvoetbaltornooi.

Op https://tielt.kwandoo.com vind je het volledige aanbod met meer details. Ook inschrijven voor de activiteiten gebeurt via deze link.

HOE INSCHRIJVEN?

Wie zich wenst in te schrijven, moet zich eerst registreren.

*Voor Kinderopvang Tanneke geldt een aparte procedure. Bij het registreren dien je de vragenlijsten ‘Algemeen’ en ‘Kinderopvang’ in te vullen en ermee langs te gaan in één van de locaties van Tanneke om de nodige administratie in orde te brengen vooraleer je je kan inschrijven.

HOE REGISTREREN?

Stap 1: Ga naar https://tielt.kwandoo.com.
Stap 2: Registreren kan met en zonder eID. Indien je registreert zonder eID, vul je de gegevens manueel in: naam, rijksregisternummer ... 
Stap 3: Een activatiemail wordt gestuurd naar het opgegeven e-mailadres (check je spam).
Stap 4: Klik op de link in de activatiemail om de registratie te vervolledigen.
Stap 5: Voeg gezinsleden toe.

JE KAN NIET PER E-MAIL INSCHRIJVEN.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 27 januari 2020