naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tieltvrijwilligt.be: alles over vrijwilligers op één website

Tieltvrijwilligt.be, dat is de juiste weg naar het zoeken en vinden van vrijwilligers. Mag iedereen vrijwilligerswerk doen? Welke vergoeding kan je krijgen? Hoe werf je vrijwilligers? Dit en veel meer vind je op de gloednieuwe website www.tieltvrijwilligt.be!


Vrijwilligerswerk is niet meer weg te denken in onze stad. Meer dan 300 organisaties en verenigingen hebben steeds helpende handen nodig. Daarnaast zijn er heel wat mensen die de tijd én de goesting hebben om vrijwilligerswerk te doen. Om vraag en aanbod in verschillende sectoren samen te brengen, ontwikkelden we de nieuwe website http://www.tieltvrijwilligt.be/.

Als vereniging of organisatie kan je een vacature plaatsen voor vrijwilligerswerk. Geïnteresseerden kunnen zoeken in deze vacaturedatabank. Daarnaast is er een belangrijk luik over wetgeving, waarin je antwoord krijgt op vragen als: Mag iedere organisatie met vrijwilligers werken? Mag je altijd vrijwilligerswerk doen? Wat met de gratis vrijwilligersverzekering?

Je vindt er ook handige tips om jouw vrijwilligersvacatures te promoten én je ontdekt alle voordelen om je voor onze maatschappij in te zetten als vrijwilliger. Kortom, alle info die je nodig hebt, netjes op een rijtje.

Vragen over vrijwilligerswerk?

tieltvrijwilligt@tielt.be of http://www.tieltvrijwilligt.be/

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 11 maart 2020