naar top
Gemeente staden

Voetbalvelden niet toegankelijk

Omwille van de coronamaatregelen is de voetbalcompetitie opgeschort. Van deze periode zal gebruik gemaakt worden om de jaarlijkse renovatie van de voetbalvelden sneller dan gepland uit te voeren.

Op die manier zullen de velden zeker opnieuw speelklaar zijn tegen augustus, wanneer de trainingen normaal gezien terug beginnen.

De voetbalvelden mogen niet betreden worden, uiteraard niet in groepsverband omwille van de coronamaatregelen maar ook aan individuele sporters willen we graag verzoeken om dit verbod na te leven. In Tielt is er op sportsite de Ponte één voetbalveld dat niet heraangelegd dient te worden en dat gebruikt kan worden voor buitensport waarbij echter steeds de nodige afstand (1,5 m) bewaard wordt. Het veld bevindt zich aan de vroegere schutterspost - tussen het hoofdvoetbalveld aan de kant van Pontweg en de atletiekpiste - en is gemakkelijk bereikbaar via ingang van de sportsite aan kant van de Ringlaan.

Graag geven we ook nog enkele richtlijnen mee omtrent samen afspreken om te sporten:

  • sport nu bij voorkeur in je eentje (of beperk je tot je huisgenoten of 1 niet-huisgenoot);
  • kom je tijdens het sporten in de buurt van anderen, hou dan 1,5 meter afstand en doe geen high fives, handshakes of hugs;
  • doe niets samen in de marge van je sportactiviteit: niet samen met de auto naar de sportactiviteit, niet samen omkleden, enz.

Meer tips om te blijven sporten en bewegen in deze coronacrisis lees je via https://www.tielt.be/nieuwsdetail/1179/blijf-sporten-en-bewegen.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 02 april 2020