naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Concessie Poelbergsite - 9-jarige overeenkomst

Eind september 2020 loopt de concessie af van de pop-up zomerbar op de Poelbergsite. Heb je interesse om de horecauitbating, de huisbewaring en de toezichtfunctie verder te zetten via een nieuwe concessieovereenkomst met een looptijd van 9 jaar, te starten op 1 oktober 2020? Lees dan snel verder.

In een oase van rust bevindt zich de Poelberg, de gedroomde plek om te onthaasten of even op adem te komen tijdens een fiets- of wandeltocht.

CONCEPT

Er is uiteraard de eet- en drinkgelegenheid op de top van de heuvel, maar daarnaast heeft de site nog heel wat troeven.

Het bezoekerscentrum maakt het dagelijkse school- en landbouwleven van weleer op de Poelberg op een attractieve en interactieve manier zichtbaar. Bezoekers kunnen bovendien van zonsopgang tot zonsondergang de regio ontdekken aan de elektrobalie in het onbemande infopunt. Op de Poelbergsite is er ook een speelweide met enkele speeltoestellen voor de kinderen en een picknickluifel, waar bezoekers van hun eigen picknick kunnen genieten met zicht op de prachtige omgeving.

INTERESSE?

Spreekt het geschetste totaalconcept je aan en wens je dat verder mee uit te bouwen? Ben je de opgewekte gastvrouw of -heer die we zoeken? Bekijk dan zeker de details van de overeenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden via deze link of geef je contactgegevens mee aan Sofie Verhelst via sofie.verhelst@tielt.be.

De kandidaatstellingen dienen ons te bereiken ten laatste op 22 juni 2020 om 12u00.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 06 mei 2020