naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

#SAFESHOPPINGTIELT

Sinds 11 mei mag je opnieuw winkelen. De Tieltse handelaars namen diverse voorzorgsmaatregelen en verwelkomen je van harte!


De Tieltse handelaars laten het winkelen zo veilig en aangenaam mogelijk verlopen: vloerstickers, handgel, plexischermen, vrije doorgangen, contactloos betalen, wachtzones buiten …

Jouw veiligheid staat voorop maar gebruik ook zelf je gezond verstand. Vermijd drukte en respecteer deze aandachtspunten:

  • Winkel voorlopig alleen; kinderen jonger dan 18 en hulpbehoevenden worden begeleid.
  • Winkelen is beperkt tot maximaal 30 minuten.
  • Een mondmasker is niet verplicht maar is aangeraden.

Steun onze lokale handelaars en koop lokaal! #safeshoppingtielt

Om de veiligheid te garanderen geldt in de omgeving Kortrijkstraat/Markt van 11 mei tot 1 september een nieuwe parkeersituatie.

  • Blauwe zone met kortparkeren (30 minuten) vanaf Rameplein tot aan de Patersdreef en in het stukje Ieperstraat tot aan Krommewallestraat (van maandag t.e.m. zaterdag van 9u00 tot 18u00).
  • Tot 29 juni is het in het gedeelte tussen de Patersdreef en de Markt verboden om stil te staan en om te parkeren. Dit verbod wordt vanaf maandag 29 juni opgegeven. De laad- en loszone in de Kortrijkstraat ter hoogte van de handelspanden 5 en 7, in het gedeelte van de Kortrijkstraat dichtbij de Markt, blijft behouden waarbij de tijdsduur waarbij laden en lossen toegelaten is, wordt uitgebreid tot de volledige dag.

Sensibiliseringsborden visualiseren zowel de gezondheids- als de verkeersmaatregelen.

Bekijk ook zeker nog eens de adviezen omtrent het winkelen die je bij de Downloads van deze pagina vindt.

Bedankt om lokaal te kopen! Hou het veilig!

Meer over de coronamaatregelen via deze link.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 08 mei 2020