naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Iets organiseren? Vul het COVID event risk model in

Voor elk publiekstoegankelijk evenement dienen de risico's op overdracht van COVID-19 voorafgaandelijk ingeschat (federale maatregel). Ook dient het stadsbestuur bijkomend een specifieke goedkeuring te verlenen aan elk evenement op Tielts grondgebied, ook als dat in een privé-gebouw plaatsvindt

In het algemeen dien je als organisator mondmaskers te verplichten, de nodige handgel te voorzien, gelden er regels inzake het aanbieden van dranken, is er een beperking van het aantal toegelaten personen verbonden aan de locatie waar het evenement plaatsvindt, kan er in principe enkel gewerkt worden met een zittend publiek (al zijn ook daar uitzonderingen op) en dient er altijd en overal een aanwezigheidsregister voorzien en bijgehouden.

Met het online COVID Event Risk Model kan je je eigen event scannen en zo nodig aanpassen of bijsturen waar nodig. Na het invullen, krijg je een groene, oranje of rode code toegewezen. Aan de hand van het bijhorende formulier kan het stadsbestuur al dan niet een goedkeuring verlenen om het evenement doorgang te laten vinden.

Het COVID Event Risk Model vind je via www.covideventriskmodel.be. De stadsdiensten staan sowieso voor je klaar om je mee te begeleiden bij je aanvraag.

INFO

Voor eenmalige evenementen die plaatsvinden op privé-domein of binnen de openbare ruimte: Dienst Evenementen-Toerisme-Lokale Economie - evenementen@tielt.be of T 051 42 81 16.

Voor evenementen die plaatsvinden binnen de socioculturele infrastructuur van het stadsbestuur: Dienst Beheer en Uitbating Infrastructuur – reservatiedienst@tielt.be of T 051 42 82 30.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 28 augustus 2020
evenementenmatrix

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht