naar top
Gemeente staden

Burgerbevraging Gemeente- & stadsmonitor

Is het leuk wonen in jouw buurt? Kan je veilig fietsen in Tielt? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in onze stad? Binnenkort kan je er je mening over geven.

Voor elk bestuur is het belangrijk om te weten wat jij denkt over jouw gemeente of stad. Daarom organiseert het Agentschap Binnenlandse Bestuur van de Vlaamse overheid, in samenwerking met Statistiek Vlaanderen, de grootschalige bevraging Gemeente- & Stadsmonitor. Van woensdag 9 september tot eind oktober 2020 worden bijna 400.000 inwoners van 17 tot 85 jaar uitgenodigd om een vragenlijst in te vullen.

Jouw medewerking aan deze driejaarlijkse burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. Als je de vragenlijst volledig invult, maak je bovendien kans op een geschenkbon van € 12.

Vlaanderen respecteert de privacy van elke burger en handelt steeds overeenkomstig de vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer uitleg kan je terecht op www.gemeente-en-stadsmonitor.vlaanderen.be. Op deze website kan je ook alle resultaten van de vorige bevraging raadplegen.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 31 augustus 2020