naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

De bib herleeft!

Onze bibliotheek herademt en herneemt stilaan weer activiteiten zoals Kinder- en jeugdjury, de lezingenreeks Boterhammen in de bib, Samen Lezen enz. Uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen zodat dit alles veilig kan verlopen.


De voorbije maanden, ten gevolge van de coronacrisis, lag de focus op het uitlenen van boeken, dvd’s, tijdschriften en strips. Op 1 september 2020 werd een versnelling hoger geschakeld, met een lezing en een cursus op het programma en met de heropening van de leeszaal (meer info klik hier).

In oktober steekt de bib nog een tandje bij: de Kinder- en Jeugdjury gaat van start en er gaan weer klassen op bezoek. Nog in oktober staat er een lezing (Boterhammen in de bib) en een infosessie (Digidokter) op de agenda en wie even een stukje literatuur wil komen proeven, is welkom bij het Samenlezen.
Je leest meer over de activiteiten in de bib via deze link.

Begin 2021 kan je bovendien kennismaken met de resultaten van een luisterverhaalproject dat samen met de SAMW in de steigers is gezet. Spannend!Coronamaatregelen

Om het voor iedereen veilig en gezond te houden, dienen een aantal maatregelen nauwgezet gevolgd. Bij het binnenkomen van de bib ontsmet je je handen en draag je - vanaf 12 jaar - een mondmasker, dat je ook ophoudt tijdens je bezoek. Bij lezingen respecteer je een afstand van anderhalve meter en wie een krant of tijdschrift komt lezen in de leeszaal registreert zich aan de balie in functie van contact tracing.

Vermijd je toch liever de drukte? De afhaaldienst Collect & Read blijft bestaan. Aarzel niet om een boekenpakket te laten samenstellen door een bibliotheekmedewerker. Meer info in de bib!

Bezoek zeker regelmatig de website van de bib of volg de bib op Facebook om op de hoogte te
blijven van het meest recente nieuws.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 23 september 2020
bib herleeft

Openingsuren & contact

Bibliotheek

adres
Lakenmarkt 98700Tielt
Tel.
051 42 82 10

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht