naar top
Gemeente staden

Opvangaanbod herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie hoeft je kind zich zeker niet te vervelen! Stad Tielt biedt opvang aan via Speelpleinwerking Poco Loco, Kinderopvang Tanneke en een sportieve halloweendriedaagse.

DINSDAG 3 T.E.M. VRIJDAG 6 NOVEMBER

SPEELPLEINWERKING POCO LOCO

Poco Loco maakt van de herfstvakantie een feest voor kinderen tussen 3 en 12 jaar! Kinderen genieten met leeftijdsgenootjes van leuke activiteiten, afgewisseld met vrij spel. Omdat ons jaarlijks halloweenfeest niet kan doorgaan omwille van corona, werken we de ganse week rond het thema Halloween, zowel bij de mini’s als bij de maxi’s. Laat de heksen en tovenaars maar komen!


DINSDAG 3 T.E.M. DONDERDAG 5 NOVEMBER

HALLOWEENSPORT3DAAGSE

Heb je zin om met je vrienden tijdens de herfstvakantie plezier te maken? Dan is dit zeker iets voor jou! Het wordt een groots griezelsportfeest, maar wees niet bevreesd! Trek alvast je halloweenpak aan en schrijf je als de bliksem in voor deze wrahahahahah-3daagse!


DINSDAG 3 T.E.M. VRIJDAG 6 NOVEMBER

KINDEROPVANG TANNEKE

Tijdens de herfstvakantie landt er een heuse beestenbende in Tanneke. We scheuren ons eigen huisdier uit tijdschriften en kranten. Krassen toverpoezen uit de nacht. Knutselen een dierenmarionet met cakevormpjes. Wie kan de raadsels oplossen en wint de dierenquiz? Gebruik je hoofd maar speel als een beest!


CORONAMAATREGELEN

  • Over ons ganse aanbod werken we met contactbubbels. We vormen een contactbubbel van maximum 50 kinderen en begeleiders en die bubbel blijft de hele week dezelfde. Er dient dus een keuze gemaakt te worden: ofwel sport, ofwel Tanneke ofwel Poco Loco.
  • Wie ziek is, blijft thuis.
  • Handen regelmatig wassen en/of ontsmetten.
  • Bij afzetten en ophalen dragen ouders een mondmasker.
  • Afzetten en ophalen gebeurt aan de ingang van terrein/gebouw.
  • Hou 1,5 meter afstandPRAKTISCHE INFO

Zie pdf bij 'Downloads' onderaan deze pagina.

Meer info ook via https://tielt.kwandoo.com.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 30 september 2020