naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Cambio autodelen met gratis proefaanbod

Cambio is een autodeelsysteem dat ideaal is voor mensen die niet zo vaak een wagen nodig hebben. In Tielt kan je sinds juni 2017 een cambio deelauto lenen. Er loopt een gratis proefaanbod actie tot 15 november.

Naar aanleiding van de Week van de Mobiliteit werden heel wat alternatieven onder de aandacht gebracht voor het klassieke autorijden. Is een autorit voor jou eerder uitzondering dan regel? Heb je zo af en toe een auto nodig? Of zoek je een extraatje bovenop je eigen wagen? Als cambio-lid heb je een auto beschikbaar bij jou om de hoek. Of je kan één van de +1500 auto’s kiezen op meer dan 50 locaties in België.

Cambio lanceert een GATIS PROEFAANBOD: gratis instap (ter waarde van 35 euro), geldig voor iedereen in Vlaanderen door gebruik van de code ‘cambio2020’ bij inschrijving via cambio.be voor 15 november. Lees alles over de actie via cambio.be/nl-vla/altijd_een_auto.

Cambio wil een makkelijk, betaalbaar en ecologisch alternatief bieden voor de privé-wagen. Eén dat naadloos aansluit op de fiets en het openbaar vervoer en onze steden en straten zo een stuk leefbaarder maakt. Wist je dat 1 cambio-wagen 15 privé-wagens vervangt?

In Tielt is er een ophaalpunt (met twee deelwagens) op de Lakenmarkt, op de parkeerplaatsen vóór de academies. Ontdek alle voordelen en schrijf je in op cambio.be!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 25 september 2020
Cambio autodelen met gratis proefaanbod

Openingsuren & contact

Ruimelijke Omgeving - Mobiliteit

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 40
F
051 40 51 89
Nieuwsoverzicht