naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Afhaalpunt voor occasionele verkopen verenigingen

Nu verenigingen niet op eigen initiatief afhaalmomenten kunnen inrichten of huis-aan-huisverkopen mogen organiseren, richt Lokaal Bestuur Tielt een afhaalpunt in.

Op die manier krijgen verenigingen een duwtje in de rug om de voor hun werking vaak belangrijke verkopen toch te kunnen laten plaatsgrijpen.



Europahal

De Europahal op het Generaal Maczekplein doet dienst als tijdelijk afhaalpunt. De ingang is gesitueerd aan de grote poort, onder het afdak.

Het stadsbestuur voorziet binnen het kader van de geldende coronamaatregelen onder meer in: tafels, handgel (voor aanbieders en afhalers), nadars om ordelijk eenrichtingsverkeer te kunnen organiseren, eenrichtingslijnen (op de grond gemarkeerd) en een stoepbord met specifieke richtlijnen voor de afhalers. Elke actie afzonderlijk mag maximaal 2 dagen duren. Het gebruik van het stedelijke afhaalpunt is kosteloos.

Formulier

Wie een beroep wil doen op het stedelijke afhaalpunt, kan dat aanvragen via deze link. Je vindt er een formulier dat dient doorgemaild naar noodplanning@tielt.be.

Er wordt een doorlooptijd van een week gerekend tussen vraag om toelating en het antwoord.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 november 2020