naar top
Gemeente staden

Groetgloed - Tweede thema van 'In een wip door de winterdip'

Groetgloed is het huidige lopende thema binnen de actie ‘In een wip door de winterdip’. We roepen je op om een tekening of zelfgemaakte kaart te sturen naar iemand waarvan je denkt dat die een schouderklopje kan gebruiken!

Om extra houvast te bieden tijdens deze coronawinter, lanceerde lokaal bestuur Tielt ‘In een wip door de winterdip’. Die actie loopt tot einde maart en moet ons helpen om samen deze moeilijke periode door te komen. Thema’s en challenges staan centraal in de gehele actie. Die zijn telkens uitvoerbaar binnen de gezinsbubbel en – zo mogelijk – zowel buiten- als binnenshuis.

Tweewekelijks komt er een nieuw thema. Het eerste was ‘naar buiten!’, het tweede – dat nu loopt – heet ‘Groetgloed’ en situeert zich in de warme, solidaire sfeer die eigen is aan eindejaar. Post krijgen is altijd fijn! Knutsel dus iets in mekaar en bezorg het aan iemand die er nood aan heeft. In het Stadsmagazine dat in de week van 14 december in je bus bezorgd wordt, vind je ook een kleurplaat die je kan uitknippen, inkleuren en opsturen. Je kan je zelfgemaakte creaties ook deponeren in een van de inzamelboxen. De inzamelboxen vind je bij het Stadspunt, het Sociaal Huis, dienstencentrum ‘t Vijverhof, de bib en Buurthuis Dierdonk. Als je iets in de box deponeert, wordt jouw creatie via het Sociaal Huis bezorgd aan Tieltenaren die wat extra warmte behoeven. Zorg je er wel voor dat je zelfgemaakte wensen voor de inzamelboxen op postkaartformaat passen?

Volg ‘In een wip door de winterdip’ op facebook en blijf altijd op de hoogte van nieuwe uitdagingen, tips en ideeën!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 09 december 2020