naar top
Gemeente staden

Neem deel aan de stappenclash

Blijven bewegen, dat is nu meer dan ooit het motto. Zeventien Gezonde Gemeenten, waaronder Tielt, uit Midden-West-Vlaanderen hebben die boodschap goed begrepen en dagen elkaar in mei uit in een ware stappenclash.

HOE GA JE TE WERK?

  1. Nam je al eens deel? Geef dan van 1 tot 31 mei je gezette stappen in op www.10000stappen.be.
  2. Doe je voor de eerste keer mee? Registreer je gratis via www.10000stappen.be, sluit je aan bij Tielt (en eventueel bij jouw vereniging) en geef elke dag je stappen in.


STAPPEN TELLEN

Installeer een app op je smartphone om stappen te tellen, maak gebruik van een activity tracker (zoals Fitbit, Garmin, Polar …) of kies voor een klassieke stappenteller (Yamax, Omron …) die je ter hoogte van je heup draagt.

Via deze link vind je een overzicht van mogelijkheden en verkooppunten.


VERENIGINGEN

Dit jaar dagen we ook onze verenigingen uit. Leden sluiten zich aan bij de groep van hun vereniging en bij de stad. De stappen tellen voor allebei, de winnende vereniging mag zich aan een leuke groepsprijs verwachten!


DIENSTENCENTRUM ’T VIJVERHOF

In mei organiseert dienstencentrum ‘t Vijverhof een fotozoektocht van 2,5 km met voldoende zitbanken onderweg. Het dienstencentrum registreert alle gestapte wandelingen. Deelnameformulieren zijn beschikbaar bij het onthaal van ’t Vijverhof.


INSPIRATIE NODIG?

  • Via deze link vind je een mooi overzicht van het vast aanbod van Stad Tielt om te wandelen.
  • Op http://www.uitintielt.be/ doe je nog veel meer inspiratie op voor wandel- en beweeguitjes! In de UIT-agenda van het stadsmagazine editie mei werden enkele tips gebundeld, je vindt die via de downloads op deze pagina.
Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 27 april 2021