naar top
Gemeente staden

Ontspan in 'den hof' van 't Vijverhof

Tussen 10 mei en 31 augustus kan je bij mooi weer genieten van enkele fijne buitenactiviteiten in de tuin van dienstencentrum 't Vijverhof.

Spreek af met vrienden, familie of buren en beleef een namiddagje spelplezier in een ongedwongen sfeer.

Alle activiteiten zijn gratis en vinden elke werkdag plaats tussen 14u00 en 17u00. Een plaatsje in ‘den hof’ reserveren doe je in de voormiddag telefonisch via T 051 40 26 46.

PROGRAMMA

  • Maandag: Viking Kubb

Het ondertussen wereldberoemde spel waarbij je houten blokken omvergooit met houten stokken. Een combinatie van bowling, petanque en schaken. Razend spannend!

  • Dinsdag: Lezen

Nestel je comfortabel in een stoeltje op het zomerterras met een goed boek bij de hand. De bibliotheek zorgt elke maand voor een gevarieerd boekenpakket. Geen boek mee? Neem er eentje uit onze mini-bib.

  • Woensdag: Rummikub

Een nostalgisch gezelschapsspel voor jong en oud, dat gespeeld wordt door 2 tot 4 spelers en dat draait om het maken van cijferreeksen met rechthoekige steentjes. Wie legt de slimste combinaties?

  • Donderdag: Zonnen/kuieren

Niets zo gezellig als samen met vriend(inn)en, maten of familie te kuieren in de tuin en (bij) te praten of nieuwe mensen te leren kennen. We zorgen voor comfortabele stoelen en gespreksstarters. En als de zon van de partij is, wordt het zeker een fantastische namiddag.

  • Vrijdag: Darts

Dit caféspel werd enkele jaren geleden van onder het stof gehaald en is nu weer populairder dan ooit. Kom je het ook eens proberen?


Als het weer het niet toelaat om de activiteit buiten te doen, dan wordt deze afgelast. Het dienstencentrum brengt je hiervan telefonisch op de hoogte.

Wil je gewoon even komen uitrusten en iets drinken op het zomerterras van de cafetaria? Ook dat kan. Je bent elke werkdag van 10u00 tot 12u00 en van 14u00 tot 18u00 van harte welkom. Reserveren hoeft niet.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 27 mei 2021