naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kinderopvang Tanneke viert feest!

Onder een stralend zonnetje vierde kinderopvang Tanneke op 2 juni zijn 20ste verjaardag. In elke opvanglocatie stond een heuse spelnamiddag op het programma.

In Tielt konden de kinderen zich onder meer volop uitleven op het springkasteel, dat samen met de dienst Jeugd aangekocht werd, of in de grote zandbak. Sinds 30 april is die overspannen met een stormvast zonnezeil van 12 meter op 8 meter, zodat alle kinderen op een veilige manier in de schaduw kunnen spelen.

Kinderen kiezen nieuw speeltoestel

Er komt in het najaar ook een nieuw speeltoestel bij Tanneke Tielt. Welk toestel dat wordt, dat bepalen de kinderen volledig zelf: uit zes voorstellen konden ze vandaag hun favoriet kiezen. 

Restyling binnenruimte

Sinds enkele weken is de vernieuwde ‘heks’ Tanneke overal aanwezig in de kinderopvang in Tielt. De verschillende inkomdeuren van de leefgroeplokalen werden gerestyled met een leuke afbeelding van de heks, op maat van de kinderen. In de toekomst zal dit ook voortgezet worden in de locatie in Aarsele en zullen de 5 speerpunten van de vernieuwde missie gevisualiseerd worden in de inkom van de kinderopvang. Deze speerpunten zijn spelplezier, kansen, respect, huiselijke sfeer en inspraak.

Vernieuwd reglement

De nieuwe missie werd opgenomen in een vernieuwd huishoudelijk reglement. Het reglement werd bovendien ook aangepast om de gebruiksvriendelijkheid van de kinderopvang te verhogen. Zo kunnen ouders nu de dag voordien kosteloos hun aangevraagde opvang annuleren of kunnen kinderen vanaf het eerste leerjaar met de fiets aan de hand achteraan de rij te voet naar Tanneke komen. Het reglement is reeds in voege sinds 4 januari 2021.

Hieronder kan je enkele foto's van de feestdag bekijken.
 
Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 02 juni 2021
verjaardag Tanneke

Openingsuren & contact

Kinderopvang Tanneke

adres
Belgiëlaan 28700Tielt
Tel.
051 42 82 50

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht