naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Update Vaccinatiecentrum Tielt: 16+ en 12- tot 15-jarigen

Intussen zijn alle nog resterende uitnodigingen voor de bevolking 16+ binnen ons vaccinatiegebied gelanceerd. Dat is dus nog net gelukt voor de feestdag van 11 juli. Let wel: de uitnodigingen zijn weliswaar verstuurd maar kunnen nog een paar dagen op zich laten wachten. Even geduld oefenen aub!

In een volgende fase komen nu de 12- tot 15-jarigen aan de beurt, waarvoor inmiddels is beslist dat ook zij kunnen worden ingeënt in ons vaccinatiecentrum.

Zij krijgen in de komende weken een uitnodiging per post op hun domicilieadres voor Pfizer, het vaccin dat voor hen is goedgekeurd.

12- tot 15-jarigen hebben wel de toestemming van hun ouder(s) of voogd nodig voor vaccinatie. Ofwel worden zij door hen begeleid in de Europahal, ofwel brengen zij een schriftelijke toestemming mee.

Timing van de prikken wordt verwacht vanaf de tweede helft van juli naar het einde van juli toe. Wie niet kan ingaan op een eerste uitnodiging, krijgt eind augustus of in september een nieuwe kans.

12- tot 15-jarigen met een onderliggende aandoening konden zich via hun arts eerder al laten registreren op de prioritaire lijst.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 08 juli 2021