naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tieltse Sportprijzen - Stel je kandidaat tot 10 november

De uitreiking van de Tieltse Sportprijzen en huldiging van de kampioenen/laureaten vindt plaats op vrijdag 28 januari 2022. Zowel verenigingen als individuele sporters kunnen hieraan deelnemen.

In 2021 was ook het sportjaar beperkt; de coronamaatregelen legden heel wat competities en wedstrijden stil. Toch werden er mooie sportieve prestaties neergezet door Tieltenaren, die we graag in de kijker willen zetten!

CATEGORIE√čN

Alle inwoners van Groot-Tielt zich kunnen inschrijven voor onderstaande categorieën.

  • Sportman van het jaar
  • Sportvrouw van het jaar
  • Sportploeg van het jaar
  • Beloftevolle jongere van het jaar
  • Beloftevolle ploeg van het jaar
  • Sportfiguur of ploeg van het jaar bij de sporters met een beperking

INDIVUELE SPORTERS: LAAT VAN JE HOREN!

We doen bij deze een oproep aan alle individuele sporters, die soms niet aangesloten zijn bij een (Tieltse) sportclub, om zich ook kandidaat te stellen! Hun prestaties kunnen soms te weinig onder de aandacht gebracht worden, omdat deze niet altijd via de Tieltse clubs gekend zijn. Blink jij, of iemand die je kent, uit in een sport? Aarzel dan niet en laat het ons weten! Je verdient het om ook in de kijker gezet te worden!

De kandidaturen dienen uiterlijk op 10 november bezorgd te worden aan de dienst Sport, per e-mail (sportdienst@tielt.be) of per post (Sportlaan 3, Tielt) (graag mailadres vermelden). De Sportraad behoudt zich het recht voor om namen bij te voegen en een prijs voor een speciale sportverdienste toe te kennen.

Ook de kampioenen en/of laureaten van de Tieltse sportploegen worden gehuldigd. Dit is een huldiging die plaatsvindt naast de uitreiking van de Tieltse Sportprijzen.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 oktober 2021
Nieuwtje_Sportprijzen

Openingsuren & contact

Sport

adres
Sportlaan 38700Tielt
Tel.
051 42 82 80

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht