naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zaalverhuur Huis Mulle de Terschueren

Er wijzigt in 2022 een en ander in de zaalverhuur op de site van Huis Mulle de Terschueren.

Vanaf 1 januari is het zo dat het koetshuis zal functioneren als exporuimte. Tieltse verenigingen en particulieren kunnen deze ruimte huren voor tentoonstellingen. De verhuur van het koetshuis voor expo’s is complementair aan de tentoonstellingsruimte in Cultuurcentrum Gildhof. In het koetshuis zal eerder plaats zijn voor amateurkunstenaars en verenigingen. De tentoonstellingsruimte in het cultuurcentrum richt zich op professionele kunstenaars.

In Huis Mulle de Terschueren zullen de tuinzaal en de zolder gereserveerd kunnen worden door Tieltse verenigingen om er bestuursvergaderingen en vormingen, lezingen of voorstellingen voor publiek te laten plaatsvinden. Wie een feest of fuif wenst te organiseren, kan hiervoor andere socioculturele infrastructuur huren.


VRIJWILLIGER GEZOCHT

We zoeken nog een vrijwillige toezichter die zich wil engageren om een controlerondgang te doen voor en na de activiteit en de sleuteloverdracht voor zijn rekening neemt. Kandidaten kunnen hun interesse laten blijken via reservatiedienst@tielt.be.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 05 januari 2022
Mulle

Openingsuren & contact

Beheer en uitbating infrastructuur - Reservatiedienst

adres
Gen. Maczekplein 78700Tielt
Tel.
051 42 82 30
Nieuwsoverzicht