naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Monopoly strijkt neer in Tielt: stem mee

Dit najaar komt er een eenmalige Tielt-versie van bordspel Monopoly. Een uitgelezen kans om onze stad én de deelgemeenten op een unieke manier te verkennen. Alle locaties van het klassieke spelbord worden omgezet in typisch Tieltse straten, -gebouwen en -bezienswaardigheden.

Monopoly Tielt is een samenwerking tussen initiatiefnemer Pieter Baesen (Wouters Kwaliteitsvis), uitgever Groep 24 en het stadsbestuur, met participatie van lokale ondernemers. De opbrengst gaat integraal naar de kinderafdeling van het Sint-Andriesziekenhuis.

Wil jij zeker zijn van je exemplaar, dan kan je nu al voorbestellen via www.monopolytielt.be. Het spel wordt in het najaar dan automatisch geleverd.

De speldoos is intussen voorgesteld maar het eigenlijke spelbord is nog in voorbereiding. Eén locatie op het bord is nog niet ingevuld en jij kan mee bepalen welke Tieltse sportvereniging dat laatste plekje krijgt toebedeeld.

Via www.monopolytielt.be kan je t.e.m. woensdag 26 januari om middernacht stemmen op één van de ruim 70 sportverenigingen die Tielt rijk is. De vereniging met de meeste stemmen wint!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 19 januari 2022
Monopoly Tielt

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht