naar top
Gemeente staden

Nieuwe concessie foyer Cultuurcentrum Gildhof

Het stadsbestuur schrijft een nieuwe concessie uit voor de horeca-uitbating van de foyer in Cultuurcentrum Gildhof. De concessie loopt vanaf 1 september 2022 voor een periode van 9 jaar.

Cultuurcentrum Gildhof is als open huis het venster op cultuur in Tielt en de ruime regio. Er wordt een ambitieus, kwalitatief en breed cultuuraanbod ontwikkeld, voor en samen met de Tieltenaar. Het cultuurcentrum omvat o.a. een theaterzaal met plaats voor 450 personen, een keldertheater met 80 zitjes, vier vergaderlokalen en diverse tentoonstellingsruimtes. In het cultuurcentrum worden zowel vergaderingen, repetities, schouwburgvoorstellingen, tentoonstellingen als lessen van de woordacademie georganiseerd.

De foyer is de ontmoetingsplek bij uitstek. Bij voorstellingen, vergaderingen of repetities komen bezoekers langs voor een babbel bij een drankje en/of hapje. Voor de uitbating van de foyer zoeken we gemotiveerde kandidaten die samen met het cultuurcentrum dagelijks de cultuurliefhebber kunnen ontvangen.

De concessieovereenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden kan je schriftelijk aanvragen bij Cultuurcentrum Gildhof, Sint-Michielstraat 9, 8700 Tielt ter attentie van Femke Vanhecke of op het e-mailadres femke.vanhecke@tielt.be.

Kandidaturen moeten ingediend zijn uiterlijk op 16 mei 2022 om 12u00.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 april 2022
foyer

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum Gildhof

adres
Sint-Michielstraat 98700Tielt
Tel.
051 42 82 20
Nieuwsoverzicht