naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tieltse Europafeesten - 1, 2 en 3 juli

Na twee jaar noodgedwongen uitstel zijn de Tieltse Europafeesten in volle glorie terug! Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juli kan je weer volop genieten van sfeer en muziek in de binnenstad.

GEVARIEERDE LINE-UP

Ook dit jaar verwelkomen we weer een keur aan lokale, nationale en internationale artiesten op dit gratis driedaags stadsfestival.

Willy Sommers, Metejoor, Les Truttes, The Sweet en Levellers zijn slechts enkele toppers. Weet overigens dat Tielt het enige Belgische zomerfestival is waarop de Britse bands Levellers en The Sweet present tekenen. Een uitgelezen kans om ze hier live aan het werk te zien!

Ook lokaal talent komt uitgebreid aan bod: DJ's Triple R & Howard, Hands Off The Barmaid, Hideaway, De Schorriemorrieband en McBee's Brewery zorgen voor de Tieltse touch op het podium.

Ook de kleinsten kunnen zich uitleven, want naast De Schorriemorrieband strijkt ook Boembox neer in de Tieltse binnenstad.


PROGRAMMA MARKTPODIUM

Vrijdag 1 juli

19u00 Metejoor

21u00 Willy Sommers

23u00 Les Truttes

00u30 DJ's Triple R & Howard


Zaterdag 2 juli

19u00 Hands Off The Barmaid

20u45 McBee's Brewery

22u45 Levellers

00u20 DJ Bobalicious


Zondag 3 juli

16u20 Boembox

17u45 De Schorriemorrieband

19u45 Hideaway

21u45 The Sweet


EN ER IS MEER ...

Vanzelfsprekend bieden de Tieltse Europafeesten nog een pak meer vertier dan enkel de marktoptredens: straatanimatie, braderie, kermis ... In de komende periode vind je meer info daaromtrent via het TEF-facebookevent of via www.visittielt.be.

Stay tuned!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 21 april 2022