naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Blok@Tielt: samen studeren en pauzeren

De blokperiode is weer gestart en de vraag naar geschikte studeerruimtes groot. Om jongeren een stille plek aan te bieden, staan enkele locaties ter beschikking voor Tieltse studenten.

Zo kunnen er maar liefst 50 studenten terecht in De Kommel. Daarnaast kan je ook in de bibliotheek een plekje reserveren en voor het eerst is er ook bij Theater Malpertuis een blokruimte voorzien.

De Kommel

Daar kan je nog tot en met 28 juni neerstrijken tussen 8u30 en 22u00. Ben je niet zeker of samen studeren wel iets voor jou is? Probeer het dan gewoon eens uit! Een plekje reserveren in De Kommel of benieuwd naar meer info? Neem contact op met de dienst Jeugd of boek meteen online via deze link.

Zie ook: de Facebookgroep van Blok@Tielt

Bib en Malpertuis

Als de natuurlijke rust die de bib uitstraalt jouw ding is, kan je je plaatsje reserveren via tielt.bibliotheek.be. Je kan er terecht tot en met 28 juni, telkens van 9u00 tot 19u30.

Nog tot 30 juni stelt Theater Malpertuis een aantal dagen per week een ruimte ter beschikking tussen 9u30 en 17u00. Wie een ‘wijze’ plek zoekt, kan die vastleggen via malpertuis.be.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 27 mei 2022