naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuw cultuurseizoen Gildhof Cultuurcentrum Tielt

Gildhof Cultuurcentrum Tielt brengt een seizoen vol niet te missen zaken.

Dat gevoel van je neer te vlijen in het rode pluche ... Het verwachtingsvolle geroezemoes voor de lichten dimmen, de eerste stappen op scène, het applaus dat ontroering vertaalt: dat gevoel krijg je alleen live in een theaterzaal! 

We serveren een ruim muzikaal aanbod. 

Met pareltjes zoals Flip Kowlier, ILA, Kleinkunsteiland met Lucas Van den Eynde en Barbara Dex, The Bootleg 80’s en het soloproject van Johannes Verschaeve, frontman van The Van Jets.

Ook de comedyliefhebbers bedienen we graag.

Met shows van Han Solo, Wim Helsen, Lukas Lelie, Hans Cools, Veerle Malschaert en jawel; Wouter Deprez.

Daarnaast staat er straf theater op de kaart!

Met de nieuwste van Compagnie Cecilia Once upon a time in de Westhoek, de voorstelling Hullep van Maaike Cafmeyer & Peter De Graef waar we al meerdere seizoenen naar uitkeken, de nieuwe voorstelling van Robrecht Vanden Thoren, Lazarus met Koen De Graeve en Flat Earth Society met Orfeus …

Laat ons dan vooral nog onze familievoorstellingen, onze filmprogrammatie, onze tentoonstellingen en ons Plankgas!-festival niet vergeten. Van september t.e.m. maart kan je bovendien één donderdagavond per maand terecht in ons gerenoveerd keldertheater voor een culturele weekbreker.

We kijken er naar uit om je ook in het nieuwe seizoen een straffe portie cultuur te mogen serveren. Graag tot binnenkort in Gildhof Cultuurcentrum Tielt!

Alle info op www.gildhof.be! 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 13 september 2022
Cultuurcentrum Gildhof

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum Gildhof

adres
Sint-Michielstraat 98700Tielt
Tel.
051 42 82 20
Nieuwsoverzicht