naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit loopt van 16 t.e.m. 22 september. Vanuit het project Tielt Beweegt wordt ook bij ons aandacht gevraagd voor de specifieke manier waarop men zich verplaatst.


Beweging en verplaatsing zijn prima te combineren. Je kan je immers duurzaam en op een gezonde manier verplaatsen: naar school, je werk of vrijetijdsactiviteit bijvoorbeeld.

Bewegen is gezond, het werkt ontspannend en versterkend voor jouw weerstand. Bovendien worden stress en negatieve gevoelens erdoor teruggedrongen. En het is ook nog eens duurzaam: beter voor het klimaat en je vermijdt er vrolijk files mee.

Denk zeker eens na over jouw mogelijke dagen zonder wagen. Is dat momenteel iets te hoog gegrepen voor jouw specifieke route, dan kan je nog altijd gaan voor een mengvorm. Leg een deel van je route actief af door je fiets bijvoorbeeld te combineren met de auto of het openbaar vervoer.

In september zal je op diverse plekken in Tielt weer de inmiddels vertrouwde campagnevisuals zien opduiken die ons op een ludieke manier doen stilstaan bij ons verplaatsingsgedrag en ons ertoe aanzetten om te opteren voor een duurzamere en gezondere manier om ons te verplaatsen. Jij doet toch ook mee?

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 13 september 2022
Tielt Beweegt - Week van de Mobiliteit

Openingsuren & contact

Welzijn Tielt

adres
Deken Darraslaan 608700Tielt
Tel.
051 40 90 52
Nieuwsoverzicht