naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Wielerwedstrijd 'Keizer der Nieuwelingen' zondag 2 oktober

Op zondag 2 oktober wordt de 'Keizer der Nieuwelingen' gereden in Tielt, met een wedstrijd voor nieuwelingen en de Grote Prijs Roger Decock voor junioren. Daardoor gelden er op zondag aangepaste regels inzake parkeren en circuleren.

AANPASSINGEN VOOR HET VERKEER

Die dag zijn volgende veiligheidsmaatregelen van toepassing:

  • Tussen 07u00 en 18u00 uur is er in de Sint-Michielstraat een parkeerverbod voor alle voertuigen (m.u.v. voertuigen verbonden aan de wielerwedstrijd).
  • Tussen 10u00 en 18u00 parkeerverbod voor alle voertuigen in de volgende straten: Markt, Ieperstraat, Kortrijkstraat, Sint-Michielstraat, Deken Darraslaan, Egemsesteenweg tussen Ringlaan en Hondstraat, Hondstraat tussen Egemsesteenweg en Hoogserleistraat, Hoogserleistraat, Wingensesteenweg tussen Ringlaan en Hoogserleistraat, Kerkstraat, Krommewalstraat, Keidamstraat tussen Krommewalstraat en Schependomstraat, Schependomstraat, Bruggestraat.
  • Tussen 12u00 uur en 17u30 uur is de Sint-Michielstraat volledig verkeersvrij tussen de Vierhoek en het Polenplein.
  • Tussen 12u30 en 17u30 uur is er eenrichtingsverkeer (m.u.v. fietsers) in volgende straten: Markt, Kortrijkstraat van Markt in de richting naar de Vierhoek, Sint-Michielstraat, Ieperstraat, Kerkstraat, Krommewalstraat, Keidamstraat, Schependomstraat, Deken Darraslaan, Egemsesteenweg van Ringlaan naar Hondstraat, Hondstraat van Egemsesteenweg naar Hoogserleistraat, Hoogserleistraat, Wingensesteenweg van Hoogserleistraat naar de Ringlaan, Bruggestraat van Ringlaan naar Markt.
  • Er wordt een omleiding voorzien via de Holdestraat en de Oude Pittemstraat.
Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 30 september 2022