naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gewijzigde IVIO-werking in november

Naar aanleiding van een aantal feest- en/of brugdagen in november wordt de dienstverlening van IVIO aangepast.

De ophaalrondes die op dinsdag 1 november georganiseerd worden zullen uitzonderlijk verplaatst worden.

  • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt ronde 2: Gelieve de PMD-zak op vrijdag 28 oktober tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
  • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt ronde 3: Gelieve de restafvalzak en de PMD-zak op maandag 31 oktober tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
  • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt ronde 4: Gelieve de PMD-zak op vrijdag 28 oktober en de restafvalzak op maandag 31 oktober tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.
  • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt rondes 5, 6 en 7: Gelieve de PMD-zak op vrijdag 28 oktober tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.

De ophaalrondes die op vrijdag 11 november georganiseerd worden zullen uitzonderlijk verplaatst worden.

  • Voor de burgers met ophaalkalender Tielt ronde 7: Gelieve Papier & Karton op zaterdag 12 november tijdig buiten te plaatsen, voor 6 uur 's morgens.

Deze wijzigingen staan ook vermeld op de desbetreffende ophaalkalenders en kan je ook raadplegen via de afvalkalender in Onze Stad App Tielt.


Daarnaast zijn alle recyclageparken en IVIO-kantoren gesloten op maandag 31 oktober, dinsdag 1 en woensdag 2 november, alsook op vrijdag 11 en zaterdag 12 november.

Gelieve hiermee rekening te houden.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 oktober 2022
ivio

Openingsuren & contact

Ruimtelijke Omgeving - Milieu

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 50
F
051 40 51 89
Nieuwsoverzicht