naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Kampioenenhulde met sportkaffee - Vrijdag 27 januari

Op vrijdag 27 januari worden in de Europahal de sportkampioenen van het afgelopen jaar gehuldigd en de Tieltse Sportprijzen uitgereikt aan sporters die zich verdienstelijk lieten opmerken door hun puike prestaties. Nieuw dit jaar is de inrichting van een heus sportkaffee.


SPORTKAFFEE
De nieuwe sportclubs worden op een interactieve manier aan je voorgesteld. Kom langs en speel een wedstrijdje darts bij de nieuwe dartsclub ’t Pompierke, trek de bokshandschoenen aan om de knepen van het vak te leren bij kickboksclub Muay Thai of leg een kaartje onder professioneel advies van de (nieuwe) Tieltse kaartclubs. Ook andere Tieltse sportclubs staan voor je klaar om hun sport aan je voor te stellen en samen met jou te beleven.


BK’S IN TIELT
Afgelopen jaar vonden in Tielt maar liefst drie Belgische kampioenschappen plaats. Onze stad mocht gastheer zijn van de BK’s judo, meerkampen (atletiek) en floorball. Met enkele sprekende beelden herbeleven we nog eens de hoogtepunten van deze evenementen.
Ook in 2023 organiseert Tielt het BK judo. Gastvrouw Ulla Werbrouck licht dit graag aan je toe. Het sportieve palmares van Ulla is lang en dankzij haar olympische titel (goud in  Atlanta) in 1996 is haar bekendheid groot. Vandaag werkt ze bij Sport Vlaanderen en zet ze mee haar schouders onder het #sportersbelevenmeer-concept.


PRAKTISCH
Kom op 27 januari zeker een kijkje nemen in de Europahal. Vanaf 19u00 zwaaien de deuren van het sportkaffee open. Een halfuurtje later worden de kampioenen gehuldigd en omstreeks 21u00 vindt de uitreiking van de Sportprijzen plaats. Tussendoor en achteraf kan je de sfeer opsnuiven in het sportkaffee. Graag tot dan!

De toegang is gratis. Elke aanwezige krijgt een drankje aangeboden.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 11 januari 2023
Tieltse Sportprijzen

Openingsuren & contact

Sport

adres
Sportlaan 38700Tielt
Tel.
051 42 82 80

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht