naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Uit je dak!

Via het project ‘Uit je dak!’ van de West-Vlaamse Intercommunale WVI ontdek je op basis van een eenvoudige vragenlijst hoe je meer uit je dak kan halen.

WVI lanceerde dit initiatief om inwoners te overhalen om hun realisaties (dakisolatie, groendaken, zonnepanelen, waterberging …) op een laagdrempelige manier online te registreren. WVI wil zo de waarde van een dak in al zijn facetten in de kijker zetten via een dynamische kaart. Hoe meer daken we in kaart brengen, hoe meer inzicht we verwerven in de klimaatvriendelijkheid van woningen en gebouwen.

Wie de vragenlijst invult, ontvangt een rapport met informatie en tips over zijn dak en bij uitbreiding, zijn huis. Je ontdekt hoe je je dak maximaal laat renderen en krijgt ook tips over hoe je je huis duurzaam optimaliseert en welke investeringen nuttig zijn. Daarnaast kan je inspiratie opdoen aan de hand van voorbeelden uit je buurt.

Zet jij je dak op de kaart, dan help je mee een bron van inspiratie te vormen voor jouw buren. Door je dak te registreren, maak je bovendien kans op leuke prijzen!  

Heb je een boeiend verhaal te vertellen over je dak? Dan nodigt WVI je graag uit om dakambassadeur te worden.  

Maak kennis met het project via www.wvi.be/uit-je-dak en ga zelf aan de slag!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 02 februari 2023
dakenscan

Openingsuren & contact

Ruimtelijke Omgeving - Duurzaamheid

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 49
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht