naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Aangepaste parkeersituatie Collegesite vanaf 13 februari

Vanaf maandagochtend 13 februari kan je niet meer parkeren op de Patersparking achter het minderbroedersklooster (Collegesite). Dan gaat immers een nieuwe fase in waarbij die parking wordt opgebroken en archeologisch onderzocht.

Als alternatief wordt intussen de parkeerzone aan de kant Kortrijkstraat ingericht. Die is bereikbaar vanaf vrijdagmiddag 10 februari en biedt voldoende ruimte.

Alle inkomend en uitgaand verkeer naar de collegeparking verloopt vanaf maandag 13 februari bij voorkeur via de toegang ter hoogte van de Collegesite (waar nu de containers staan opgesteld).

Inrijden via de Patersdreef lukt nog wel maar parkeren achter het klooster strikt niet meer; je moet dan hoe dan ook doorrijden tot tegen de Kortrijkstraat. 

Tot en met zondagavond 12 februari kan je nog probleemloos parkeren achter het klooster; denk er wel aan om jouw wagen tijdig te verplaatsen.

Het bijgestelde situeringsplan vind je in bijgaande pdf.  Zone 2 is het gedeelte dat dicht gaat; zone 1 het alternatieve gedeelte.

Dank voor je begrip.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 09 februari 2023
TB

Openingsuren & contact

Ruimelijke Omgeving - Mobiliteit

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 40
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht