naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Openbaar onderzoek - Inventaris bouwkundig erfgoed

Het agentschap Onroerend Erfgoed organiseert een openbaar onderzoek over de vast te stellen inventaris van het bouwkundig erfgoed van de provincie West-Vlaanderen.

Het vaststellingsdossier, met een volledig overzicht van het bouwkundig erfgoed dat voorligt tijdens het openbaar onderzoek, is raadpleegbaar op deze webpagina:

https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/vaststelling-west-vlaanderen.

Beschik je zelf niet over internet, dan kan je het dossier raadplegen op het kantoor van het agentschap Onroerend Erfgoed in Brugge. In het Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I-laan 1.2, 8200 Brugge (Sint-Michiels), ben je welkom na afspraak op T 050 24 81 50 of via west-vlaanderen@onroerenderfgoed.be.

Opmerkingen en bezwaren over feitelijkheden bezorg je van 1 april tot en met 30 mei 2023 aan het agentschap Onroerend Erfgoed.

Dat kan op drie manieren:

  • Bij voorkeur via het digitale formulier op de webpagina van het openbaar onderzoek: https://openbareonderzoeken.onroerenderfgoed.be/vaststelling-west-vlaanderen.
  • Met een brief aan het agentschap Onroerend Erfgoed, t.a.v. Team Onderzoek Bouwkundig Erfgoed, Havenlaan 88 bus 5, 1000 Brussel. De poststempel geldt als indiendatum.
  • Afgifte op het kantoor van het agentschap Onroerend Erfgoed in Brugge: Jacob van Maerlantgebouw, Koning Albert I-laan 1.2 bus 92, 8200 Brugge (Sint-Michiels).

Opgelet! Deze kantoren zijn enkel toegankelijk na afspraak op T 050 24 81 50 of via west-vlaanderen@onroerenderfgoed.be.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 20 maart 2023
Openbaar Onderzoek

Openingsuren & contact

Openbaar Domein - Uitvoering

adres
Meulebeeksesteenweg 2D8700Tielt
Tel.
051 42 81 52

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht