naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Heropstart academies

Op 1 september zwaaien de deuren van de Tieltse academies weer open. Heb jij er ook weer zin in?

Aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord leer je een instrument bespelen, zingen in een koor of componeren. Je leert er verhalen vertellen, acteren, schrijven.

De Stedelijke Kunstacademie is dan weer dé plaats waar je op een speelse manier jezelf beeldend leert uitdrukken. Je kan kiezen uit tal van ateliers op het vlak van tekenen, schilderen, keramiek, fotokunst, striptekenen, beeldhouwen, grafiek, architectuur en meer!

Zo goed als alle lessen vinden plaats buiten de school- of werkuren, op verschillende plaatsen in en om Tielt.


OVERZICHT STUDIEAANBOD EN INSCHRIJVEN

Het volledige studieaanbod van beide stedelijke academies vind je op www.academietielt.be. Je ontdekt er het aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen plus alle nuttige info rond inschrijven, tarieven en mogelijke kortingen op het inschrijvingsgeld.

Nieuwe leerlingen zijn welkom vanaf 6 jaar (of wie naar het eerste leerjaar gaat). Later instappen kan op elke leeftijd.

Inschrijven kan tot uiterlijk 30 september en … zolang er plaats is. Wacht niet te lang, er zijn ondertussen al een aantal klasgroepen volzet. De lessen starten vanaf vrijdag 1 september.


PROEFLESSEN

Twijfel je of de academie wel iets is voor jou en wil je eerst een proefles volgen? Neem contact op met het secretariaat, de medewerkers bekijken dan samen met jou welke klasgroepen nog vrij zijn in september.

Weet je nog niet welk instrument je wil bespelen? Verdiep je dan eens in de handige kies-een-instrument-of-zang pagina’s op www.samw.academietielt.be. Je vindt er info en filmpjes die je kunnen helpen bij het kiezen van het instrument dat best bij je past.


CONTACT

Inschrijven doe je bij voorkeur online maar uiteraard helpt ook het secretariaat je graag verder. Eind augustus en nog de hele maand september kan je daarvoor langskomen tijdens de openingsuren van het secretariaat. Nieuwe leerlingen brengen hun kids-ID of identiteitskaart mee.

Alle info op www.academietielt.be! 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 28 augustus 2023
Nieuwtje2023_Academies

Openingsuren & contact

Stedelijke Kunstacademie

adres
Lakenmarkt 38700Tielt
Tel.
051 42 82 70

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht