naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Infosessie voor de inwoners over het fusietraject

Afgelopen zomer beslisten de gemeenteraden van Tielt en Meulebeke tot een fusie van de beide besturen. De komende periode wordt de samenvoeging van de beide gemeenten voorbereid en daarbij is een transparante en heldere communicatie uitermate belangrijk. Niet in het minst voor de inwoners.

De inwoners van Tielt en Meulebeke zijn welkom op dinsdag 10 oktober op volgende infomomenten:

  • infosessie 1: 18u30 in OC Vondel in Meulebeke
  • infosessie 2: 20u30 in de Europahal in Tielt

Tijdens die sessies wordt dieper ingegaan op de diverse redenen achter de fusie, de concrete stappen in het fusieproces en hoe de inwoners betrokken kunnen blijven. De inwoners van Tielt vinden een uitnodiging terug in het stadsmagazine dat eind deze week in de bus valt. De inwoners van Meulebeke krijgen deze week nog een uitnodiging in de bus in de vorm van een flyer.

Schrijf in voor een infosessie naar keuze digitaal via dit formulier, telefonisch via T 051 42 81 11 (Tielt) of T 051 48 80 80 (Meulebeke) of bij het onthaal van beide gemeentehuizen.

Vragen over de fusie?

Vragen van inwoners kunnen worden ingediend tot en met 5 oktober via ditzelfde formulier of via een invulstrookje op de uitnodiging. Tijdens de informatiesessies worden vragen beantwoord.

Andere vragen over de fusie van Tielt en Meulebeke kunnen steeds worden gesteld via fusie@tielt.be of fusie@meulebeke.be of door een bezoek te brengen aan het onthaal van de gemeentehuizen. Meer info vind je via www.tielt.be/fusie en www.meulebeke.be/fusie

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 september 2023