naar top
Gemeente staden

Kwandoo

Wie wenst in te schrijven voor Kinderopvang Tanneke en voor activiteiten georganiseerd door de Jeugd- en Sportdienst kan dit doen via Kwandoo.

 

Wensen jij of jouw kinderen deel te nemen aan activiteiten van Tanneke (voorschoolse, naschoolse en vakantieopvang), Sportdienst (Multisport, Zwemlessen, Keutersport, Sport Overdag…) of Jeugddienst (Poco Loco)? Registreer jullie dan zo snel mogelijk op Kwandoo, een heel gebruiksvriendelijk platform om online in te schrijven.


KWANDOO?

Via https://tielt.kwandoo.com > Ons aanbod kan je vlot het aanbod van alle activiteiten van de Kinderopvang en Jeugd- en Sportdienst raadplegen. Er kan nadien gefilterd worden op dienst, leeftijd, periode, locatie en type activiteit. Het is ook mogelijk om te zoeken via trefwoorden. Ben je enkel geïnteresseerd in het aanbod van één bepaalde dienst? Ook dit kan je perfect raadplegen.

Ouders kunnen heel wat zelf regelen via een eigen account zoals fiscale attesten genereren, facturen bekijken, allergieën van de kinderen duidelijk aangeven … Gescheiden ouders kunnen elk een account aanmaken.

Via de Kwandoo-account kan zowel ingeschreven worden voor de opvangactiviteiten van de kinderen, als voor bijvoorbeeld de sportlessen die de ouders of de kinderen wensen te volgen (Sport overdag, zwemlessen...).

 

HOE INSCHRIJVEN?

Wie zich wenst in te schrijven, moet zich registreren. Voor Kinderopvang Tanneke dien je na het registreren langs te gaan in één van de locaties van Tanneke om de nodige administratie in orde te brengen vooraleer je je kan inschrijven.

HOE REGISTREREN?

Stap 1 Ga naar https://tielt.kwandoo.com
Stap 2 Registreren kan met en zonder eID. Indien je registreert zonder eID kan je de gegevens manueel invullen: naam, rijksregister, rijksregisternummer, enz.
Stap 3 Een activatiemail wordt gestuurd naar opgegeven emailadres (check Spam)
Stap 4 Klik op de link in de activatiemail om de registratie te vervolledigen
Stap 5 Voeg gezinsleden toe

 

MEER INFO

JeugddienstT 051 42 82 40 - jeugddienst@tielt.be

Gen. Maczekplein 7 - Tielt


SportdienstT 051 42 82 80 - sportdienst@tielt.be

Sportlaan 3 - Tielt


Kinderopvang Tanneke TieltT 051 42 82 50 - tanneke@tielt.be

Belgiëlaan 2 - Tielt

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 01 februari 2017
Kwandoo

Openingsuren & contact

Jeugd

adres
Gen. Maczekplein 78700Tielt
Tel.
051 42 82 40

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht