naar top
Gemeente staden

Oproep nominaties Tielt Business Event

Het lokaal bestuur organiseert voor de tweede keer het ‘Tielt Business Event’, een netwerkevenement dat ondernemend Tielt én de Tieltse ondernemers op een positieve manier in de kijker zet. Tot en met 15 maart kan je een Tieltse ondernemer en/of onderneming nomineren.

Jaarlijks bekronen we ondernemingen en/of ondernemers in verschillende categorieën, op basis van hun verwezenlijkingen en hun betekenis voor Tielt als bedrijvige en vooruitstrevende stad. Elke onderneming en/of ondernemer met een vestiging in Tielt kan zichzelf kandidaat stellen of kan genomineerd worden voor een award. De genomineerde hoeft niet noodzakelijk zijn woonplaats in Tielt te hebben.


DE CATEGORIEËN EN DE VOORWAARDEN

Starter Award

Toonaangevende en uitzonderlijke starter.

Onderneming gestart in de laatste 3 jaar.

Minimumleeftijd van de ondernemer is 18 jaar.

Shopping Beleving Award

Specifiek voor retailsector: handelszaken die Tielt op de kaart zetten als verrassende shoppingstad.

Horeca Award

Specifiek voor horecasector: horecazaken die Tielt op de kaart zetten op gebied van smaken en beleven.

Onderneming van het Jaar Award

Bedrijf dat zich het voorbije jaar op meerdere vlakken heeft onderscheiden. De jury selecteert uit alle kandidaten vijf finalisten. Tijdens de avond van de uitreiking kiest het publiek de winnaar.

Lifetime Achievement Award

Ondernemer die minstens 20 jaar actief is op Tielts grondgebied en in diens (buiten)professionele leven blijk gegeven heeft van uitzonderlijke verdiensten aan de economische, culturele, sportieve of maatschappelijke ontwikkeling of uitstraling van de stad Tielt.


BEPALING LAUREATEN EN WINNAARS

De jury bestaat uit externe deskundigen uit verschillende economische sectoren, allen expert binnen één of meerdere van de verschillende categorieën. Ook enkele medewerkers van Lokaal Bestuur Tielt maken er deel van uit, in functie van de logistieke en administratieve opvolging. De jury motiveert de keuze van de winnaar in elke categorie en kan beslissen in een categorie geen award toe te kennen.


BEKENDMAKING WINNAARS

De Tielt Business Event Awards worden uitgereikt tijdens een feestelijke avond op donderdag 18 april in de Europahal. Voor elke categorie brengt de organisatie de laureaten enkele weken voor de uitreiking op de hoogte.


NOMINEREN

Wil jij graag een Tieltse ondernemer en/of onderneming nomineren? Dat kan tot en met 15 maart via deze link.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 05 januari 2024
Tielt Business Event

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht