naar top
Gemeente staden

Vakantiewerking: monitoren gezocht!

De stedelijke vrijetijdsdiensten organiseren tijdens de vakanties leuke activiteiten voor kinderen en jongeren. Om alles in goede banen te leiden, zijn we op zoek naar gemotiveerde monitoren en vrijwilligers.

JEUGD EN TANNEKE

Ben je minstens 18 jaar, volgde je een kindgerichte opleiding of heb je ervaring in jeugdwerk? Dan kan je aan de slag als hoofdmonitor bij de speelpleinwerking PocoLoco of bij kinderopvang Tanneke. Je oefent een boeiende en afwisselende job uit en ontvangt hiervoor een goede verloning.

Enthousiastelingen en creatievelingen van minstens 15 jaar die graag met kinderen werken en verantwoordelijkheidszin hebben, zijn meer dan welkom als vrijwilliger. 


SPORT

Wie een attest van de Vlaamse Trainersschool, een bachelor Kleuteronderwijs, een bachelor/master in de Lichamelijke Opvoeding, een bachelor Sport en Bewegen of Sport Business Management bezit of één van deze opleidingen volgt, kan tegen een mooie verloning een meerdaags sport(kleuter)- of themakamp begeleiden tijdens de vakantieperiodes.


INTERESSE?

Voel jij je aangesproken en sta je te springen om kinderen een te gekke tijd te bezorgen? Stel je kandidaat via dit sollicitatieformulier.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 17 januari 2024