naar top
Gemeente staden

Aaron Blommaert opent Tieltse Europafeesten

Zanger, presentator en acteur Aaron Blommaert opent de Tieltse Europafeesten.

Op vrijdag 5 juli zet hij vanaf 19u00 de Tieltse Markt in vuur en vlam met zijn muzikale show.

Aaron Blommaert is een bekende naam in de Belgische showbizzwereld. Hij won al diverse awards en speelde in tv-series en films. Met zijn zangtalent en charisma weet hij keer op keer het publiek te charmeren.

De Tieltse Europafeesten vinden plaats van vrijdag 5 tot zondag 7 juli. Naast de opening door Aaron Blommaert zijn er nog tal van andere activiteiten gepland, zoals concerten, workshops, kinderanimatie en een rommelmarkt. Daarover later meer.

Hou het facebookevenement ‘Tieltse Europafeesten 2024 – Official’ in de gaten voor alle nieuwe namen en extra nieuws over de Tieltse Europafeesten!


SPIEGELTENT

Naar aanleiding van de 65ste editie van de Tieltse Europafeesten komt er een heuse spiegeltent op het Hulstplein. Van 24 juni tot en met 7 juli vormt de spiegeltent het decor voor een gevarieerd cultureel programma, dat in samenwerking met Tieltse verenigingen wordt samengesteld. Verwacht je aan muziek, theater, dans, comedy en nog veel meer. De bekendmaking van het programma in de spiegeltent volgt op een later tijdstip via de diverse stedelijke communicatiekanalen. 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 21 maart 2024