naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Schrijf je in voor de Fusiefora

Dit voorjaar nodigen we jou uit op de fusiefora, drie inspirerende bijeenkomsten waar je met andere inwoners, verenigingen, ondernemers en adviesraden van gedachten kan wisselen over drie verschillende thema’s.

Inspirerende gastsprekers nemen ons telkens mee in het thema en schetsen de belangrijkste tendensen binnen het gespreksdomein. Nadien denken we aan interactieve gesprekstafels samen mee na over de toekomst en impact van onze fusiegemeente.

PROGRAMMA 

Onderwijs en vrije tijd verbindt, lokaal en regionaal
Dinsdag 23 april om 19u00 | OC Vondel Meulebeke
Spreker Kevin Buydts initieert
We streven naar een toegankelijk en gevarieerd vrijetijdsaanbod voor alle leeftijden en doelgroepen. Lokale verenigingen behouden hun eigen karakter, krijgen ondersteuning en dragen bij aan een levendige buurt.

 
Bouwen aan het welzijn van élke inwoner
Dinsdag 14 mei om 19u00 | Europahal Tielt 
Spreker Wouter Torfs inspireert
We slaan de handen in elkaar voor betere zorg en ondersteuning. Ouderen, kinderen, jongeren, iedereen hoort erbij. We willen een gemeente waar iedereen zich goed voelt.
 
Ruimtelijk beleid: stad en platteland gaan hand in hand
Dinsdag 11 juni om 19u00 | OC Vondel Meulebeke 
spreker Erik De Waele verheldert
In onze nieuwe gemeente hebben we rust én de voorzieningen die je in een stad vindt. We maken een bruisende stad, helpen ondernemers en zorgen voor groene plekken. Dorpen blijven plekken waar de buurt gezellig levendig is en wonen betaalbaar moet blijven. We denken ook aan het klimaat en willen duurzaam zijn.
 
Door actief deel te nemen aan deze participatieavonden draag je bij aan de nieuwe gemeente van morgen. Je bent van harte welkom om één, twee of de drie avonden bij te wonen! 
 
Bevestig je aanwezigheid door je hier in te schrijven of bij het Stadspunt van Tielt (T 051 42 81 11 of stadspunt@tielt.be) of bij het onthaal van het gemeentehuis van Meulebeke (T 051 48 80 80 of onthaal@meulebeke.be)

Alle informatie over het fusietraject vind je terug op de fusiewebsite.
Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 12 april 2024
FORA

Openingsuren & contact

Stadspunt

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 11
F
051 40 51 89
Stratenplan
Toon op Google Maps
Nieuwsoverzicht