naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Film op het Plein | Tielt Zomert

Op het Alexianenplein kan je zalig genieten van een film in zomerse sfeer, met een lekker drankje erbij.

Een niet te evenaren filmbeleving! De Stedelijke Jeugdraad zorgt ook dit jaar voor een zomerse bar. De bar sluit na de film.

De openluchtfilms vinden plaats op het Alexianenplein vanaf 20u30. De film start bij zonsondergang, omstreeks 21u30.

Gratis  

DONDERDAG 10 AUGUSTUS
ALLIED

Zet je schrap voor een spannend en uiterst romantisch spionageverhaal. Twee geheim agenten ontmoeten elkaar in volle Tweede Wereldoorlog voor een geheime missie. De wondermooie Marianne speelt haar rolletje voortreffelijk: ze kust Max Vatan alsof ze haar echtgenoot maanden moest missen. Haar echtgenoot, dat is immers zijn rol. Alles is een rol in het leventje van deze twee: vijanden charmeren en rond de vinger winden, om er van alles uit los te peuteren ... De twee zijn in Casablanca voor hun meest gevaarlijke opdracht tot hiertoe: infiltreren in een nazi-bolwerk. Verleiding en verraad vormen in hun bestaan een gevaarlijke cocktail. Dat wordt er niet eenvoudiger op als het onvermijdelijke gebeurt. De Canadees en de Franse schone vallen als een blok voor elkaar. Hoe kan het ook anders, met de looks en de charme van Brad Pitt en Marion Cotillard ...DONDERDAG 17 AUGUSTUS
SULLY

“Fasten your seatbelts” voor deze bloedstollende waargebeurde actiethriller. Op 15 januari 2009 leverde een wonderbaarlijk manoeuvre een nieuwe Amerikaanse held op en kreeg de Amerikaanse luchtvaart een heroïsche ‘boost’. De wereld keek met verstomming toe hoe een passagiersvliegtuig met 155 passagiers aan boord veilig wist te landen op de rivier de Hudson, kort nadat bij het opstijgen beide motoren waren vernield na een botsing met een zwerm vogels. Gezagsvoerder Chesley ‘Sully’ Sullenberger nam de beslissing om op het water te landen omdat hij een terugkeer naar La Guardia of een ander nabijgelegen vliegveld te risicovol vond. Als bij wonder vielen er geen doden na de noodlanding: het vliegtuig vatte geen vuur of brak niet in twee en iedereen kon uiteindelijk - zij het verkleumd en onderkoeld - worden gered. Een film lag voor het grijpen. Nog tijdens de journaals slepen scenarioschrijvers hun pen. Niemand minder dan Tom Hanks zet een prachtige Sully neer en de regie is in handen van Hollywoodlegende Clint Eastwood.

 

DONDERDAG 24 AUGUSTUS
PIPPA

Scheiden doet lijden, en hoe! Het huwelijksbootje
van de ravissante Pippa en haar Glenn stak nochtans goed van wal. Maar na enige tijd ontpopte de prins op het witte paard zich tot een lompe, kindse en egoïstische egotripper. Na vijf jaar wil Pippa de stekker uit haar huwelijk trekken. En dan gaan de poppen aan het dansen. De twee raken het maar niet eens over hoe de boedel moet verdeeld worden. De spanning loopt op, maar het gaat pas echt fout wanneer vrienden en familie zich met de zaak bemoeien. En Pippa heeft een hoop wilde fantasieën die ze wil uitproberen om meteen voorgoed verlost te geraken van die vervelende Glenn. Een “graaf” verhaal over een spaak gelopen relatie mondt uit in knotsgekke kolder! Met een schitterende Vlaamse cast wordt het nu eens groen en dan weer schaterlachen. 

 

www.tieltzomert.be

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 22 juni 2017