naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Bezoek van de Sint - Zaterdag 18 november

De Sint komt naar Tielt! Samen met enkele Pieten wachten we hem op en zingen we alle sinterklaasliedjes die we kennen. Wat zal hij trots zijn! Jij komt toch ook?

 

PROGRAMMA

 

14u30: AANKOMST SINT

Vanaf 14u30 is het zover en komen de Sint en de Pieten aan in Tielt, aan Huis Mulle de Terschueren, in de Ieperstraat nr. 42-46.

De Pieten zullen vast wel weer vrolijk zijn als altijd, niet? Dansen, zingen, fratsen uithalen en lekkers uitdelen ... Zo kennen we ze! En Sint ... daar hebben we allemaal wel wat ontzag voor. Kom jij ook uit volle borst meezingen om de Sint en co te verwelkomen? Bij het standje van de dienst Jeugd kan je een nummertje afhalen om na de Sinterklaasshow in de Europahal de Sint te ontmoeten. Maar eerst begeleiden we samen de Sint en de Pieten naar de Europahal.

 

Vanaf 15u00: ONTVANGST & OPTREDEN IN DE EUROPAHAL (gratis)

Omstreeks 15u00 verwelkomt het college van burgemeester en schepenen de Sint in de Europahal. Om 15u15 gaat Clown Rocky van start met zijn Sinterklaasshow. Samen zingen jullie nieuwe en originele sintliedjes, afgewisseld met leuke spelletjes. Clown Rocky heeft alvast opnieuw een nieuwe goocheltruc voorbereid voor Sint! Vanaf 16u15 krijg je de kans om de Sint de hand te schudden, hem je grootste wensen te verklappen of een mooie tekening af te geven. En natuurlijk heeft hij voor ieder kind een zakje snoep mee! Breng alvast je ingekleurde tekening mee die je op school kreeg!

 

BEZORG JE WENSEN AAN DE SINT

Op het Alexianenplein staat vanaf 13 november een echte Sint-brievenbus waarin je je brief, tekening … kan achterlaten. De Sint liet alvast weten dat hij elke brief zal beantwoorden! Vermeld daarom zeker je naam en adresgegevens.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 25 oktober 2017