naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Stel je kandidaat voor de Tieltse Sportprijzen - Nog tot 15 november

Op vrijdag 12 januari worden de Tieltse sportprijzen uitgereikt. Zowel verenigingen als individuele sporters kunnen hieraan deelnemen. Je kan je kandidaat stellen tot 15 november.

 

Dit zijn de categorieën waarin je kan deelnemen:

 

VERDIENSTELIJKE TIELTSE SCHEIDSRECHTERS

Scheidsrechters die zich meerdere jaren verdienstelijk hebben gesteld voor een vereniging in Tielt.

 

SPORTMAN/SPORTVROUW/SPORTPLOEG VAN HET JAAR

Man/vrouw (woonachtig te Tielt)/ Tieltse sportvereniging met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen op competitief of op recreatief vlak.

 

BELOFTEVOLLE JONGERE VAN HET JAAR

Jongen of meisje, woonachtig te Tielt, met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen. De kandidaten moeten jonger zijn dan 21 jaar op datum van 31 december van het lopende jaar.

 

BELOFTEVOLLE PLOEG VAN HET JAAR

Tieltse jongerenploeg met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen. De leden moeten jonger zijn dan 21 jaar op datum van 31 december van het lopende jaar.

 

SPORTFIGUUR OF PLOEG VAN HET JAAR BIJ SPORTERS MET EEN BEPERKING

Persoon met een beperking, of ploeg, met uitzonderlijke prestaties tijdens het voorbije seizoen.

 

Elke vereniging kan voor iedere categorie een persoon voordragen (al of niet uit eigen sportdiscipline), met uitzondering voor de scheidsrechters.

Alle voorgedragen verdienstelijke Tieltse scheidsrechters worden gehuldigd tijdens de kampioenenhulde op 12 januari. Bij de andere categorieën worden er vooraf drie laureaten weerhouden. De uiteindelijke uitverkorenen worden eveneens tijdens de kampioenenhulde bekendgemaakt.

De kandidaturen dienen uiterlijk op 15 november om 17u00 bezorgd te worden aan de dienst Sport, per post of per mail. De Sportraad behoudt zich het recht voor om namen bij te voegen en een prijs voor een speciale sportverdienste toe te kennen.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 25 oktober 2017