naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tielt heeft aanspreekpunt land- en tuinbouw

Onze stad heeft voortaan een centraal aanspreekpunt voor land- en tuinbouwers die het moeilijk hebben. Ze vinden er een luisterend oor en worden indien nodig doorverwezen naar de gepaste hulpverlenende instanties.

 

De job van land- en tuinbouwer eist veel vaardigheden. Problemen tijdig voorkomen en oplossen is niet altijd evident. Vanuit Leader, een Europees programma voor plattelandsontwikkeling, werd daarom het project Zot van ’t Boeren opgestart.

 

Dit project loopt van 2016 tot en met eind 2018 en wil enerzijds de bestaande hulpverlening dichter bij de wereld van land- en tuinbouw brengen, en anderzijds de land- en tuinbouwers de bestaande hulpverlening beter leren kennen. (meer info over dit project vind je via deze link)

 

De oprichting van gemeentelijke aanspreekpunten voor land- en tuinbouwers is een van de initiatieven om die dubbele doelstelling te bereiken. Ook binnen de administratie van het Tieltse stadsbestuur is er voortaan zo’n centraal aanspreekpunt voor land- en tuinbouwers. Contactpersoon is mevrouw Iris Clabout.

 

Meer info rond het aanspreekpunt:

Iris Clabout – bestuursadministratie-secretariaat

iris.clabout@tielt.be of T 051 42 81 22

 

Meer info rond het project Zot van (‘t) Boeren:

Geert Storme - coördinator

geert@zotvantboeren.be of T 0499 91 43 53

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 februari 2018
te veel hooi

Openingsuren & contact

Bestuursadministratie - Secretariaat

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 20
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht