naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

AGB zoekt kandidaten concessie Watewy

Het Autonoom Gemeentebedrijf Tielt doet een oproep tot kandidaten voor de horeca-uitbating op Sport- en Recreatiedomein Watewy. De nieuwe concessieovereenkomst heeft een looptijd van 9 jaar

Concept

Sport- en recreatiedomein Watewy heeft heel wat te bieden, zowel voor jong als minder jong: veel groen, uitgebreide mogelijkheden voor sport en spel, diverse verenigingen zijn er thuis. Naast de cafetaria bevindt zich een sanitair blok met kleedkamers en douches. Watewy leeft ook: naast de voetbalcompetitie zorgen jaarlijkse evenementen voor heel wat bezoekers.  

Op deze fraaie plek vormt een aantrekkelijke horecagelegenheid met een zomers zonneterras en gezellige binnenruimte dan ook een absolute meerwaarde: iedereen is er altijd welkom.

 

Profiel

Je bent vertrouwd met of hebt een ruime interesse voor sport en het verenigingsleven? Je ziet wel brood in het geschetste totaalconcept en wenst dat mee verder uit te bouwen? Ben je de opgewekte gastvrouw of -heer die we zoeken? Dien dan je kandidatuur in volgens de geldende voorwaarden.

 

Praktisch

Alle informatie rond de concessie zelf (gunningscriteria en plaatsbezoek, inhoud concessie-overeenkomst, formulier kandidaatstelling en situatieplan) kan je raadplegen via de onder 'downloads' aangegeven pdf's op volgende link: www.tielt.be/autonoomgemeentebedrijf 

Je kan de concessieovereenkomst en de inschrijvingsvoorwaarden ook schriftelijk toegestuurd krijgen op eenvoudige aanvraag bij AGB Tielt, Markt 13, 8700 Tielt ter attentie van Gudrun Dupont of via gudrun.dupont@tielt.be.

 

Timing

De kandidaatstellingen dienen ons te bereiken ten laatste op 20 juni 2018.

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 24 mei 2018
vacatures

Openingsuren & contact

Stadspunt

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 11
F
051 40 51 89
Stratenplan
Toon op Google Maps
Nieuwsoverzicht