naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Vakantieaanbod zomer 2018 - Alles voor een vet coole zomer!

Het aftellen naar de zomervakantie kan beginnen! Kinderopvang Tanneke en de dienst Jeugd presenteren een spelaanbod om duimen en vingers bij af te likken. De dienst Sport stelt een uitgebreid aanbod van spetterende sportactiviteiten en -uitstappen voor.
 
HET AANBOD
Kinderopvang Tanneke

De Tieltse Stedelijke Buitenschoolse Kinderopvang voor kinderen tussen 2,5 en 12 jaar heeft  locaties in Tielt, Aarsele en in Kanegem. In Tanneke beleven de kinderen een boeiende variatie tussen vrij spel en voorbereide activiteiten binnen een thema. 


In de locatie Tielt worden de kinderen onder meer ondergedompeld in Zwart wit, Rock Tanneke en Schuimbubbels.

In de locaties Aarsele en Kanegem zijn er onder meer deze themaweken: Cowboys, Op blote voeten in de jungle en Camping Tanneke.

 

Poco Loco

De speelpleinwerking voor alle kinderen tussen 3 en 12 jaar waarbij er iedere week een ander thema centraal staat. Met uitstapjes! De tienerweken zijn er voor tieners vanaf het 6de leerjaar beëindigd t.e.m. het 2de middelbaar. 

 

Poco Loco Mini 

Doelgroep: vanaf 3 jaar t.e.m. 3de kleuterklas beëindigd

Locatie: St Paulus - Fonteinestraat

Activiteiten: ‘Dieren uit de dierentuin’ met uitstap naar De Zonnegloed, ‘Reiskriebels’ met bezoek aan Het Zwin, ‘Onderwaterwereld’ met uitje naar het Visserijmuseum en de zee …

 

Poco Loco Maxi

Doelgroep: 1ste leerjaar beëindigd t.e.m. 6de leerjaar beëindigd

Locatie: Watewy - Hondstraat 

Activiteiten: ‘Reis rond de wereld’ met uitstap naar de Côte D’Or Chocoladetempel en het MOT, ‘Uitvindingen’ met bezoek aan het Bizarium, ‘Groeten uit de rimboe’ met uitstap naar Planckendael …

 

Poco Loco Tienerweken

Doelgroep: 6de leerjaar beëindigd t.e.m. 2de middelbaar

Locatie: Europahal - Gen. Maczekplein

Twee geflipte weken vol uitdagende activiteiten, chique uitstappen en lollige onderonsjes, chillen, nieuwe vrienden maken, zelf jullie ideeën doorgeven … Kooksessies, naar het pretpark, dagje Roeselare …

 

Sportactiviteiten en -uitstappen

Sport Mini

Doelgroep: 2de en 3de kleuterklas beëindigd

Locatie: Sporthal De Ponte

Activiteiten: Drie kleutersportkampen met als thema Circus, De Zoo en Piraten

 

Sport Maxi 

Doelgroep: 1ste leerjaar t.e.m. 6de leerjaar

Activiteiten: Acht themakampen voor het lager onderwijs: Speurneuzen 2-daagse, Water- en Sportkriebels 2-daagse of 3-daagse, Dans- en Watersport 3-daagse, Circus- en Omnisport 3-daagse …

 

Sport Tieners

Doelgroep: 6de leerjaar en secundair onderwijs

Activiteiten: Quad en paintball, Sportkriebels, Avonturendag, Poolparty …

 

Verder zijn er ook nog de mobiele speelpleinwerking De Boemelkar, Babbeloe (voor kinderen van 5-12 jaar en 13-16 jaar met een beperking), De Taalsprong (taalspeelweek voor lagereschoolkinderen van wie de thuistaal niet het Nederlands is) en Vakantielezen en De Schat van Vlieg in de bibliotheek.

 
INSCHRIJVEN

Activiteiten van de diensten Jeugd en Sport en uitstappen van Kinderopvang Tanneke

Online inschrijven kan vanaf zaterdag 5 mei om 10u00 t.e.m. 2 dagen voor de activiteit en zolang er vrije plaatsen zijn (bijvoorbeeld inschrijven t.e.m. 16 juli voor de activiteit/speelpleinwerking van 18 juli).

Opvang bij Kinderopvang Tanneke

Inschrijven voor opvangmomenten in Kinderopvang Tanneke is nu al mogelijk en kan tot de dag voordien. Vanaf 5 mei zal het ook mogelijk zijn om in te schrijven voor uitstappen van Kinderopvang Tanneke.

 

BEKIJK HET VAKANTIEMAGAZINE HIER DIGITAAL

Via de pdf hieronder in bijlage.

 

Het Vakantiemagazine 2018 wordt ook via de scholen verdeeld en is te vinden bij diverse stadsdiensten.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 16 april 2018