naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Milo Meskens op de Tieltse Europafeesten!

Op zaterdag 7 juli staat Milo Meskens op de Tieltse Markt in het voorprogramma van School Is Cool en Praga Khan vs Buscemi. Daarmee is de line-up voor zaterdag volledig.

 

De Jeff Buckley van Deinze, zegt Isolde Lasoen tijdens De Nieuwe Lichting 2015 op Studio Brussel over laureaat singer-songwriter Milo Meskens. Zijn eigenzinnig recept van pop, folk en blues, overgoten met een melancholisch sausje valt in de smaak.

Debuutsingle ‘Here With Me’ (begin 2016) krijgt airplay op meer dan 15 radiozenders, verspreid over 10 verschillende landen en zet Meskens daarmee meteen op de muzikale kaart. De zonnige opvolger ‘New Beginning’ toont dat hij meer is dan een one hit-wonder: het nummer kampeert 25 weken in de Ultratop en haalt zelfs een nominatie voor de Radio 2 Zomerhit binnen.

De streamingteller staat ondertussen ver boven het miljoen. Milo rijgt de successen aan elkaar, want ook ‘Twenty One’, dat hij uitbrengt op zijn 22ste verjaardag, is een schot in de roos en wordt direct tot Hotshot van Studio Brussel gebombardeerd. En het feestje gaat nog even verder, want hij is niet geselecteerd voor één MIA maar direct voor twee (Hit van het Jaar & Doorbraak).

Op 31 maart ll. stelde Milo zijn debuutplaat ‘Contrast’ voor, die enthousiast werd onthaald. Op 25 april staat hij met een uitverkocht concert in de AB in Brussel en ook het concert in Het Depot halfweg mei is reeds uitverkocht. Maar geen paniek: op 7 juli kan je hem dus aan het werk zien op de Markt in Tielt!

 

Volledig programma marktpodium zaterdag 7 juli:

20u00    MILO MESKENS

22u00    SCHOOL IS COOL

23u30    PRAGA KHAN VS BUSCEMI

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 18 april 2018
Milo Meskens

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht