naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Nieuwe tribune Europahal

De polyvalente Grote Zaal van de Europahal beschikt voortaan over een mobiele en uitschuifbare tribune.

 

TECHNISCH

De tribune is multidirectioneel verplaatsbaar dankzij een luchtkussensysteem en wordt elektrisch in- en uitgeschoven door middel van tractiemotoren. Ze bestaat uit drie delen: de twee buitenste delen wegen elk 6 ton, het middengedeelte 13 ton. De tribune is volledig uitschuifbaar, is voorzien van een LED tredeverlichting en telt bij een volledige opstelling 410 genummerde zitjes. Ze kan niet verplaatst worden naar de Kleine Zaal en kan ook niet buiten de Europahal gebruikt worden.

 

GEBRUIK

De tribune blijft in gesloten toestand permanent gestockeerd tegen de achterwand van de Grote Zaal van de Europahal. Stadstechniekers staan in voor het plaatsen volgens de wens van de gebruiker en binnen de voorgeschreven normen van de brandveiligheid. De gebruiker wordt gevraagd om de rugleuningen van de zitjes rechtop te zetten en na gebruik opnieuw dicht te klappen. De tribune kan vanaf deze maand (= mei) gebruikt worden.

 

HUURTARIEVEN

In de gemeenteraadszitting van 29 maart werden de tarieven voor het gebruik van de tribune goedgekeurd. Het gaat om een facultatief tarief dat enkel wordt aangerekend bij effectief gebruik. Het tarief omvat de kostprijs per keer opgebouwd (en afgebroken). Of je de tribune één of meerdere dagen nodig hebt, maakt dus niet uit. Er wordt een voordeeltarief van 500 euro toegekend aan de Tieltse verenigingen (categorie B). De tarieven voor de andere categorieën vind je hier terug.

 

KIJKMOMENT

Wie benieuwd is hoe de tribune eruitziet is welkom op maandag 7 mei om vanaf 19u00 een kijkje te komen nemen in de Grote Zaal van de Europahal. Iedereen is welkom!

 

MEER INFO

Reservatiedienst - reservatiedienst@tielt.be of T 051 42 82 30

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 25 april 2018
tribune Europahal

Openingsuren & contact

Beheer en uitbating infrastructuur - Reservatiedienst

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 82 30
F
051 40 51 89
Nieuwsoverzicht