naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Groot onderzoek levenskwaliteit

Wat vind jij belangrijk voor je levenskwaliteit? De overheid wil het graag weten en komt daarvoor misschien ook langs bij jou!

 

Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) voert momenteel een nationale enquête uit naar de prioriteiten van de Belgen met betrekking tot levenskwaliteit (*). Het doel is om de resultaten te gebruiken bij het gezondheidszorgbeleid, zodat de burgers zorg krijgen die is aangepast aan hun behoeften.

 

Voor deze enquête werden uit het Rijksregister 10.000 personen uit 91 steden en gemeenten - waaronder Tielt - uitgeloot, om zo tot een representatieve steekproef van de Belgische bevolking te komen. De loting gebeurde strikt vertrouwelijk.

 

In de komende weken zullen enquêteurs de uitgelote burgers contacteren en hen thuis (of op een andere plaats van hun keuze) interviewen. Alle antwoorden zijn vertrouwelijk en worden behandeld in overeenstemming met de privacywetgeving. De definitieve resultaten van de enquête worden rond maart 2019 gepubliceerd.

Alle praktische informatie over de enquête vind je hier terug.

 

(*) Het gaat om levenskwaliteit gerelateerd aan gezondheid. De andere aspecten van levenskwaliteit (koopkracht, kwaliteit van huisvesting, sociale integratie ...) worden in de enquête niet behandeld.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 27 juni 2018
consultatie

Openingsuren & contact

Bestuursadministratie - Secretariaat

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 20
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht